Sjoelen Afsluitavond
totaalstand
Sjoelen informatie sjoelvereniging uit Apeldoorn ASV'85
Sjoelen de topscores van de Apeldoornse sjoelvereniging ASV '85
Sjoelen informatie van het sjoeltoernooi in Apweldoorn
Sjoelen uitnodiging sjoeltoernooi sjoelclub uit Apeldoorn
Sjoelbak, het sjoelen, de spelregels, de puntentelling, sjoelschijven
Foto's sjoelen Apeldoorn sjoelvereniging ASV'85
Sjoelen iCompetitie Wezep
Sjoelen informatie over het sjoeltoernooi in Wezep
Sjoelen uitslagen sjoeltoernooi Wezep
Sjoelbak,toernooien SFON
sjoelen informatie sjoelfederatie Oost Nederland SFON
Bekerstand sjoelen sjoelferatie oost Nederland
Sjoelbak, het sjoelen, de spelregels, de puntentelling, sjoelschijven
Sjoelen gemiddelde sjoelbekertoernooi SFON
Sjoelen aangesloten sjoelverenigingen SFON
sjoelen informatie sjoelfederatie Oost Nederland SFON
Sjoelbak, het sjoelen, de spelregels, de puntentelling, sjoelschijven
afdeling oost
Sjoelen iDATA Selectie wedstrijden
Sjoelen uitslagen selectie sjioel afdeling oost ANS
Sjoelbak, het sjoelen, de spelregels, de puntentelling, sjoelschijven
Sjoelen informatie sjoelafdeling Oost Nederland ANS
Sjoelen aangesloten sjoelverenigingen sjoelafdeling Oost ANS
sjoelen sjoellinks naar sjoelverenigingen en sjoelbonden
Sjoelen informatie over de Nederlandse sjoelbonden
Sjoelen Jakkolo in Duitsland
Le billard Hollandais sjoelen in Frankrijk
Sjoelen Dutch Shuffleboard

Indexsjoelclub pagina
Biljarten de standen van de biljartclub BOG uit Vaassen
Biljarten foto's biljartvereniging BOG Vaassen
Biljartclub BOG Vaassen informatie biljarten
Biljarten diverse biljartregels biljartclub BOG Vaassen
Biljart vereniging BOG Vaassen

Sjoelen de sport voor jong en oud

Sjoelbakken
  

  

  

Hallo allemaal,


Al langere tijd is er contact tussen Schilte en de ANS over de kwaliteit van de sjoelbakken. Ruim een seizoen geleden heeft Schilte aangegeven de bodem van de sjoelbak niet meer van dezelfde kwaliteit en tegen dezelfde prijs te kunnen maken, omdat de kwaliteit van het materiaal wat voor de bodem gebruikt wordt, steeds verder achteruitliep. Schilte heeft toen ook proefmodellen gemaakt van sjoelbakken met een bodem van ander materiaal. Gevraagd is aan de ANS om te kijken of deze nieuwe bodem geschikt is om te gebruiken. Voor de zomerstop heeft het bondsbestuur besloten om akkoord te gaan met deze nieuwe sjoelbak.


Dit houdt in dat de komende tijd (seizoenen) sjoelbakken van de afdelingen vervangen zullen worden door deze nieuwe sjoelbak. Het bondsbestuur neemt dit seizoen nog een besluit hoe deze vervanging plaats gaat vinden.


Het bondsbestuur kan zich voorstellen dat verenigingen en individuele leden mogelijk deze nieuwe sjoelbak ook in hun bezit willen krijgen. Op dit moment is het bondsbestuur hiervoor opties aan het onderzoeken. Hier komen we te zijner tijd op terug.


Schilte en de ANS hebben afgesproken om de vanouds tijdelijke acties weer nieuw leven in te blazen. Wat is dan zo'n tijdelijke actie? Velen van jullie weten je waarschijnlijk nog te herinneren dat tijdens het NK Individueel Schilte aanwezig was met een stand waar tegen actieprijs nieuwe sjoelbakken aangeschaft konden worden. De actieprijs gaan we weer in ere herstellen en de eerste keer dat we hiermee gaan beginnen is met het NK Individueel van 15 april 2017!


Normaal betaalt iemand voor een Schilte sjoelbak 159 euro, dit is de zogeheten advies verkoopprijs. De nieuwe sjoelbak gaat ANS leden "normaal" 129 euro kosten en dat is al fors minder :). De actieprijs bedraagt echter 109 euro!


Wij kunnen ons voorstellen dat velen van jullie gebruik wensen te maken van dit aanbod. Om logistiek alles op orde te kunnen krijgen, heb ik daarom aan jullie het verzoek om voor einde 2016, maar uiterlijk 10 januari 2017 te laten weten hoeveel sjoelbakken jullie willen hebben met het NK Individueel. Hierdoor is Schilte in staat om tijdig de productiecapaciteit hiervoor in te plannen, zodat jullie allemaal met het NK Individueel in het bezit zijn van zo'n prachtige nieuwe sjoelbak. Stuur even een mail aan het bondsbureau met als titel "Nieuwe sjoelbak" en geef even aan voor welke vereniging/individueel lid het is en het gewenste aantal.

De verenigingen kunnen als maximum het aantal leden van de vereniging maal twee bestellen (dit is dan inclusief de sjoelbakken die de leden van de vereniging zelf wensen te bestellen). Individuele leden kunnen maximaal twee sjoelbakken bestellen.


Dan een laatste verzoek: heb jij mensen in de buurt waarvan jij denkt dat zij ook zo'n nieuwe sjoelbak willen hebben? De actieprijs voor niet ANS leden is 139 euro. Als ik je vertel dat een individueel lidmaatschap 15 euro per seizoen kost, is het rekensommetje snel gemaakt. Niet ANS leden die ook met deze actie willen meedoen en de prijs van 109 euro willen krijgen, moeten individueel lid worden. Het bondsbestuur geeft ze dan een lidmaatschap voor dit en volgend seizoen. We hebben jullie hulp hard nodig om dit van de daken te schreeuwen, dus laat jullie horen :)


Met vriendelijke groet, Jos Mulder

Voorzitter ANS


  

Nieuwe sjoelbakken

               2017